Kantoor De Bark

 

Contact

Kantoor De Bark

Betrokken bij jouw onderneming!

 

Een essentieel onderdeel van goed ondernemerschap is een zorgvuldig bijgehouden administratie. Zeker als starter ben je natuurlijk geneigd om dat zelf te regelen. Toch zijn er belangrijke argumenten om dit niet te doen. Zelf doen betekent dat je veel tijd en energie kwijt bent met het organiseren en bijhouden van je administratie. Die tijd en energie kun je misschien beter besteden aan datgene waar jij goed in bent en waarmee je je brood verdient. Maar ook aan het onderhouden van contact met je klanten en het werven van nieuwe klanten. Kantoor de Bark is een persoonlijk en betrokken administratiekantoor voor de zzp-er, starter, bestaande eenmanszaak, het mkb en particulieren, in de regio Brielle, Westvoorne, Hellevoetsluis enz.. Betrokken zijn bij jouw onderneming zorgt voor een effectieve samenwerking! Met inschakeling van Kantoor de Bark ben je in één klap verlost van alle administratieve rompslomp en kun je je volledig concentreren op de zaken die er werkelijk toe doen.

Toegewijd, trouw en volhardend

Net zoals er meer wegen naar Rome leiden zijn er meer administratiekantoren waar je terecht kunt. Ook in deze regio. Waarom moet jij dan toch bij Kantoor De Bark zijn? Naast het feit dat ik kundig en zorgvuldig te werk ga vind ik persoonlijk contact net zo vanzelfsprekend. Ik zeg niet voor niets dat ik betrokken ben bij jou en jouw onderneming. De basis voor een effectieve samenwerking ! Mijn klanten gaan me oprecht aan het hart. Niet alleen in financieel-administratieve zin maar ook op andere (zakelijke) vlakken. Ik denk graag met je mee. Dat betekent dus wel dat je als ondernemer tegen ongevraagd advies moet kunnen…

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  •  Boekhouding
  • Inrichting administratie
  • Voeren van administratie
  • Advies t.b.v. uw administratie en evt. bijstellen
  • Verzorgen van de aangiften OmzetBelasting (OB)
  • Verzorgen van de aangifte InkomstenBelasting (IB) en jaarrekening
  • Voor gecompliceerde belastingzaken werk ik samen met een fiscalist
  • Facturatie en debiteurenbeheer
  • Bedrijfsvoering
  • Voorraadbeheer

Je kunt zelf een pakket kiezen voor de werkzaamheden die je wilt uitbesteden tegen een eerlijk maandtarief, lekker duidelijk. Of een eerlijk uurtarief, zelfs per 10 minuten.

Aangenaam kennismaken

Hallo, ik ben Erna Zoethout-Luijendijk. Eigenaresse en enige medewerkster van Kantoor De Bark. Ik heb jarenlang ervaring in de financiēle sector. Eerst 16 jaar als medewerkster bij een bank in Westvoorne, zowel commercieel als financieel (advies particulieren, reizenverkoop en later bedrijfsvoering en administratie) . Daarna heb ik ruim 13 jaar gewerkt als financieel coördinator bij een middelgrote tussenhandel. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan in het inrichten van processen, het coördineren van de inzet van software, voorraadbeheer en debiteurenbeheer.

Start van Kantoor De Bark
Het werken bij dit bedrijf beviel me uitstekend, maar toen het werd overgenomen besloot ik om mijn kennis en ervaring te gaan inzetten voor mijn eigen klanten. Klanten van Kantoor De Bark.
Als je meer informatie wilt neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier of per telefoon! Ik kom graag bij jouw bedrijf kijken, maar je bent natuurlijk ook altijd bij mij welkom!

 

Contactgegevens

Kantoor De Bark
Ruigendijk 5a
3234 LC Tinte
Telefoon: 06-46326408. E-mail: info@kantoordebark.nl

Kantoor De Bark werkt met: