Heufs Maaltijden Boven-Leeuwen

Heufs Maaltijden Boven-LeeuwenIn januari 2021 schreef ik over de productie van een serie testimonials voor Bouman Service & Engineering in Beneden-Leeuwen. Deze testimonials moesten met name gaan over de kernkwaliteiten van het eenmansbedrijf van Marko Bouman.

Marko is een innovatieve alleskunner op het gebied van metaalbewerking, constructies en machines. Hij ontzorgt zowel grote als kleine bedrijven met problemen, waar ze zelf niet uitkomen. Marko wordt door klanten en collega’s ook wel Innovation Engineer genoemd, vanwege zijn innovatieve denken en grensverleggende oplossingen die hij biedt. Inmiddels zijn we driekwart jaar verder en hebben we zes intrigerende verhalen geplaatst.

 

Heufs maaltijden

Het eerste interview in deze reeks was met Arno van den Heuvel van Heufs Maaltijden in Boven Leeuwen. Een cateraar die dagelijks verse maaltijden bereidt en rondbrengt in Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Druten en Wamel.

 

Falend roerwerk

Arno werd op een gegeven moment geconfronteerd met falend roerwerk in één van zijn twee ketels. Aanvankelijk benaderde hij een groot technisch onderhoudsbedrijf voor de renovatie van die ketel. Maar zij gaven aan dat ze het apparaat alleen konden ‘repareren’ door er een compleet nieuwe motor en dito as in te zetten. De kosten zouden ongeveer 3,5 duizend euro bedragen. Arno zou z’n ketel vier weken kwijt zijn en ze boden hem slechts een half jaar garantie. Daar kon Arno niet mee akkoord gaan. Via, via kwam hij uiteindelijk terecht bij Bouman Service & Engineering.

 

Binnen één week, voor een fractie van de prijs

Marko gaf aan dat hij in staat was de ketel binnen één week te repareren voor een fractie van de prijs die het grote technische onderhoudsbedrijf ervoor vroeg.
Arno was bijzonder content met dit voorstel. Niet alleen vanwege de prijs, maar vooral omdat hij die ketel middenin het stampottenseizoen niet vier weken kon missen. En ook over het resultaat was Arno zeer te spreken! <Lees Meer>

Hij wordt door klanten en collega’s ook wel Innovation Engineer genoemd, vanwege zijn innovatieve denken en grensverleggende oplossingen die hij biedt.

 

Wordt vervolgd!