Websites voor starters

 

Betaal niet de hoofdprijs voor je website en andere reclame-uitingen!

Als startende ondernemer ben je dagelijks als een razende duizendpoot in de weer om een boterham te verdienen en je onderneming tot een succes te maken. En daar hoort vanzelfsprekend ‘het maken van reclame’ bij. Waarschijnlijk heb je links en rechts ook wel je licht opgestoken en ben je een beetje geschrokken van de prijzen die worden gevraagd.

 

Mooie prijzen website voor startende ondernemers

Er van uitgaande dat je als starter niet over grote financiële middelen beschikt, hebben we bij Reclamebureau De Toestand eens creatief naar de prijzen gekeken. Kijk even mee. Te beginnen met het ontwikkelen van een website die qua prijs perfect is afgestemd op de behoeftes en de portemonnee van de kleine(re) onderneming.

 

Prijzen websites

PakketInhoudEerste jaarDaarna jaarlijks
A. Single Page 1 presentatiepagina€250,-€15,-
B. Basis3 pagina's€350,-€30 of €120,-*
C. DeLuxe3 pagina's plus herschrijven teksten€550,-€30 of €120,-*
D. TotaalIn overlegPrijs in overleg€30 of €120,-*

*Afhankelijk welke partij het WordPress abonnement afneemt.
Alle prijzen ex BTW en zonder inschakeling van derden.

Kijk hier voor voorbeeld € 250,- pagina. Eigen URL uiteraard mogelijk!

Andere websites die we hebben gebouwd: Klaar! Psychologisch Onderzoek, Protechs, Siam-it Nederland, Debatcentrum De Grens en  Reclamebureau De Toestand.

Wil je direct méér weten zonder gelijk ergens aan vast te zitten? Bel dan even met Rob Vrolijk [06 22416362] of mail je vraag of verzoek naar rob@reclamebureaudetoestand.nl. Nemen wij weer contact met jou op om te polsen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Gratis en geheel vrijblijvend uiteraard! Kijk hier voor onze andere prijzen. Niks toestand, gewoon helder.